Poliisi näytteli koditonta – autoilijat suoraan sakkorysään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Virkavalta käyttää vain harvakseltaan mitään poikkeuksellisen nerokkaista keinoja saadakseen rikolliset satimeen. Sama pätee myös liikenteenvalvontaan, jossa kanadalainen poliisi on nyt kuitenkin keksinyt oivallisen tempun saada lakia rikkovat autoilijat sakkorysään.

Canada RCMP Police
Canada RCMP Police

Yksi poliiseista oli nimittäin pukeutunut nerokkaaseen valeasuun, sillä Mark Taylor näytteli risteyksessä rahaa kerjäävää koditonta. Tarkkasilmäiset autoilijat huomasivat tosin vasta aivan lähietäisyydeltä, että kerjäystekstin sijaan pahvikyltissä kerrottiin miehen olevan muun muassa kännykän ja turvavöiden käyttöä valvova poliisi.

Valtaosa autoilijoista luuli, että Taylor on oikeasti koditon, mutta kännykkään puhuneet ja ilman turvavyötä matkustaneet saivat pian huomata tilanteen olleen täysin toinen. Kodittomiin ei kiinnitetää juuri huomiota, joten poliisi sai valvoa liikennettä aivan läheltä täysin huomaamattomasti. Tunnissa sakotettiin 11 autoilijaa, poliisista kerrottiin.