Rapu sikarivarkaissa – kipitti saalis mukana pakoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita varkaista, jotka eivät olekaan ihmisiä vaan eläimiä. Usein videoiden päätähdiksi joutuvat pesukarhut, mutta nyt eräs mies sai terassilta kiinni yllättävän varkaan itse teosta.

Floridalainen mies kuvasi videolle, miten taskurapu oli napannut hänen omaisuuttaan ja yritti livahtaa pakoon. Taskurapu oli ottanut saksiensa puristukseen miehen sikarin, jota mies yritti monien toivottomien yritysten avulla takaisin, mutta turhaan.

Taskurapu sohaisi miestä saksilla, kun hän yritti sikaria ravulta pois. Taskurapu lähti karkuun vikkelällä sivuttaisliikkeellä, mutta ei päässyt kauas. Kuljetellessaan sikaria ympäri terassia nainen tuli tarjoamaan taskuravulle edes tuhkakuppia, että tämä ei sotkisi tuhkalla koko lattiaa. Lopulta taskurapu luovutti ja pudotti sikarin maahan.