Pikkutyttö oli pettynyt sähköautonsa vauhtiin – isä viritti huippuunsa

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naapureiden välinen kilpavarustelu johtaa joskus siihen, että molemmilla täytyy olla jotain suurempaa, uudempaa ja nopeampaa kuin toisella. Sama pätee myös lasten leluihin, joissa tosin vaikuttaa usein myös vanhempien kokeilunhalu. Niin on nyt käynyt Britanniassa, jossa isä tuunasi lastensa leikkiautoa.

Perheessä oli Fisher-Pricen valmistama sähkökäyttöinen taaperoikäisten auto, jonka nopeus ei kuitenkaan päätä huimannut. Niinpä isä Richard Whelan päätti tehdä asialle jotain ja virittää auton moottoria. Kaikeksi onneksi isä rakensi autoon kauko-ohjauksen, jonka avulla hän oli auton hallinnassa.

Tuloksena oli leikkiauto, joka kiihtyy kokoonsa nähden kuin Tesla ja jonka huippunopeus on moninkertaisesti suunniteltua suurempi. Videolla auto nähdään kaiken lisäksi kaahaamassa lapsi kyydissä yleisellä kadulla, mistä poliisi ei varmasti olisi tyytyväinen.