Kotikatsomot tyrmistyivät – meteorologilla tamponi kädessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twitterissä leviää tällä hetkellä huimaan nousuun lähtenyt haaste, jossa ihmisiä kehotetaan ottamaan selfie-kuva tamponin kanssa ja julkaisemaan se aihetunnisteella #JustATampon. Kuvalla halutaan tukea sitä, että kuukautisista puhuminen ei olisi tabu.

Yksi rohkea meteorologi otti osaa kampanjaan melko näkyvällä tavalla. V.Point News -kanavan meteorologi Nazaneen Ghaffar antoi hieman normaalista poikkeavan sääennusteen Sky News Weather -ohjelman lähetyksessä. Ghaffar halusi ottaa osaa Just A Tampon -kampanjaan ja tehdä sen omalla tyylillään omassa ohjelmassaan.

Säälähetyksen loppupuolella Ghaffar osoittaa karttaa tamponi kädessään aivan kuin se kuuluisi siihen. Lopuksi hän vilauttaa kameralle vielä ison hymyn ja tokaisee, että hänen kädessään on vain tamponi eikä siinä ole mitään sen ihmeellisempää.