Assistentti väärensi kulukorvauksia – hankki luksusta 140 000 eurolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias Yasmin Disney työskenteli assistenttina yrityksessä, josta päätyi huijaamaan noin 140.000 euroa itselleen. Disney oli huomannut tavan huijata kirjanpitäjiä ja tekaisi itselleen tasaisin väliajoin erilaisista kuluista takaisinmaksettavia korvauksia.

Disney oli jäänyt kavalluksestaan kiinni, kun tilitoimiston kirjanpitäjät olivat ihmetelleet 118.000 euron nousun kuluissa neljän päivän aikana. Disney oli Metro-lehden mukaan ostanut itselleen Audi TT -auton, luksuslomia ja koruja.

Disney on määrätty myymään kaikki hankkimansa tavarat kerätäkseen edes osan rahoista takaisin. Nainen kuitenkin kieltäytyi myymästä puhelintaan, hiustenkuivaajaansa tai iPad Mini -tablettiaan. Guildford Crown Court -oikeus on tuominnut naisen rikkomuksistaan 22 kuukauden vankeusrangaistuksella.