HTC esitteli kultaista ökypuhelintaan – kuvasta paljastui nolo yksityiskohta

Digi Lux · Tim Isokivi

Älypuhelimet eivät ole enää vuosikausiin olleet ainoastaan vauraiden kansalaisten leluja, sillä halvimmat mallit maksavat enää vain muutamia kymmeniä euroja. Nyt HTC on lanseerannut kännykän heille, jotka haluavat älypuhelimiensa olevan edelleen statussymboleita.

Instagram
Instagram

HTC paljasti Twitter-päivityksessään uuden version HTC One M9 -älypuhelimesta. Perusversiosta uusi puhelin eroaa 24 karaatin kultapäällystyksen ansiosta. Ökypuhelimen julkaisulla juhlistetaan UEFA:n mestarien liigan päättymistä.

Tarkkasilmäiset havaitsivat HTC:n twiittaamasta kuvasta jnolon yksityiskohdan. Laitteen kultaisen pinnan alareunaan muodostuneen heijastuksen perusteella kuva otettiin nimittäin Applen iPhone-puhelimella. HTC poisti alkuperäisen otoksen nopeasti, mutta kuva ehti tietenkin levitä nopeasti sosiaalisessa mediassa.