WC oli tukossa – järkyttävä näky ilmestyi pönttöön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisiä pelotellaan monilla tarinoilla, joiden mukaan heidän vessanpöntöstään voi esimerkiksi luikerrella käärme. Tämä onkin jo oikeasti tapahtunut, joten se näyttäisi olevan täysin mahdollista.

Nyt eräs nuori nainen pyysi ammattilaiselta apua vessanpöntön tukoksen poistamisessa ja tukoksesta löytyikin yllättävä vieras.

Floridassa asuva 17-vuotias Lily Lindquist oli huomannut, että heidän vessanpönttönsä on tukossa. Hän yritti avata sitä ensin itse äitinsä avulla, mutta useiden epäonnistuneiden yritysten jälkeen päätyi soittamaan paikalle apua putkimieheltä.

Paikalle saapui Alisa Scott, joka alkoi avaamaan tukosta. Hänen työvälineisiinsä tarttui jokin vihreä, jota Scott luuli ensin leluksi. Nostaessaan vessanpöntön tukkineen asian pois hän huomasi, että se olikin elävä ja isokokoinen leguaani.

Perheen talon lähellä on lampi, joka kuhisee leguaaneja. Perheenäiti kertoi videon haastattelussa olevansa tottunut niiden satunnaisiin vierailuihin heidän terassillaan, mutta tytär oli pelästynyt vessanpöntöstä esiintullutta leguaania pahemman kerran.

Kuva YouTube