Traaginen onnettomuus: Rocktähti paloi pahasti esiintymislavalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelikymppiset muistavat yhä traagisen tapahtuman, kun poptähti Michael Jackson syttyi palamaan konsertissaan ja loukkaantui vakavasti. Nyt vastaava onnettomuus on sattunut myös 5 Seconds of Summer -yhtyeen Michael Cliffordille, joka paloi pahasti lauantaina Lontoossa järjestetyssä konsertissa.

5secondsofsummer

Konsertin pyrotekniikka räjähti yllättäen aivan konsertin loppuvaiheessa rocktähden päälle, kun Michael Clifford oli vielä tuntemattomasta syystä väärässä paikassa väärään aikaan. Rocktähti oli nimittäin liian lähellä pommeja, jolloin hän sai kasvoilleen tulenlieskat ikävin seurauksin.

Clifford sai tapahtuneen seurauksena kasvoihinsa pahoja palovammoja ja kiidätettiin sairaalaan. Hän julkaisi myöhemmin Instagramissa selfie-kuvan sairaalasta. Vammoista huolimatta yhtye ei tule perumaan tulevia keikkojaan.