Banaanissa oli pullistuma – sitten sieltä kaivautui ulos karmaiseva yllätys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ei ole ennenkuulumatonta, että kaupasta ostettujen hedelmien seasta löytyy hyönteisiä. Usein hyönteiset ovat vahingossa päätyneet hedelmien sekaan, mutta joissain tapauksissa hyönteiset ovat myös pesineet hedelmiin. Eräs epäonninen mies löysi banaaninsa sisältä epämiellyttävän yllätyksen hämähäkin muodossa.

Daily Mail -lehden mukaan nuori mies pelästyi pahan päiväsesti tehdessään löydön banaanistaan. Kaleb Lechowski oli aikonut herkutella banaanilla, kunnes hän huomasi kuoren alla liikettä. Mies asetteli banaanin pöydälle ja alkoi kuvata hedelmää.

Miehen kauhuksi kyseessä ei ollut mikään pieni hyönteinen vaan suuri hämähäkki. Banaanin kuoreen ilmestyi aluksi pieni reikä, joka kasvoi silmien edessä. Lopuksi banaanin sisältä putkahti ulos hämähäkki. Youtubessa julkaistulla videolla mies kertoi, että tapauksen johdosta hän ei enää uskalla syödä banaaneja.