Työpaikkailmoitus: Palvelukseen halutaan 12 vuohea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuohet ovat tehokkaita nurmikon trimmaajia syödessään kaikkea eteensä tulevaa vihreää kasvillisuutta. Niitä on alettu käyttämään nimenomaan tähän tarkoitukseen, koska niistä on ollut niin suuri apu pihojen kasvillisuuden siistimisen kanssa.

Bostonissa olisi pihansiistijän paikat auki tällä hetkellä 12 vuohelle. Metro-lehden mukaan vuohet tekivät viime vuonna niin hyvää työtä, että niitä halutaan käyttää nyt uudelleen. Vuohet tuhosivat pihamaiden ja golfkenttien haitalliset kasvit myrkkymuratteja myöten erittäin tehokkaasti.

Vuohia, laamoja ja aaseja on aiemmin käytetty muun muassa Chicagossa O’Hare International Airport -lentokentän piha-alueen puskien siistimiseen. Viimeksi vuohet yrittivät protestiksi syödä pois ulkona olevan kyltin, jossa ihmisiä kiellettiin ruokkimasta vuohia, mutta vuohet selvisivät tuhotyöstään pelkällä varoituksella.