Sekopäinen tempaus – tulimuurahaisia jalkoväliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nettijulkisuutta voi tavoitella mitä erikoisemmilla huomiota herättävillä keinoilla. Yksi tapa on kuvauttaa itseään tekemässä typeriä ja potentiaalisesti vaarallisia tempauksia, jotka kannattaisi jättää mieluiten ammattilaisten hurjapäiden hoidettavaksi.

Thaimaan Rayongissa asuva nuori mies halusi matkia Jackass-ryhmän temppuja epätavallisen haasteen muodossa. Youtubessa julkaistulla videolla itsensä alusvaatteisilleen riisuneen miehen housujen sisäpuolelle hierotaan oksaa, jossa on tulimuurahaisten pesä.

Kuten arvata saattaa, teko ei osoittaudu kovin fiksuksi. Thaimaassa esiintyvät tulimuurahaiset tunnetaan paikallisten keskuudessa niiden kivuliaiden puremien johdosta. Miehen huutojen perusteella muurahaisten puremien ihmisille aiheuttamaa tuskaa ei ole lainkaan liioiteltu.