Uskomaton näky! Näin saat tummuneen banaanin taas keltaiseksi

Ruoka · Annika Kela

Useista nettivideoistaan tunnettu Brandon Queen on julkaissut hauskan vinkkivideon tavanomaisen arkitilanteen varalle. Videolla mies nimittäin esittelee, kuinka tummuneen banaanin saa elvytettyä riisin ja hiustenkuivaajan avulla.

Queenin demonstroima banaanitemppu saa katsojan hieraisemaan silmiään. Mies onnistui muuttamaan banaanin väriä hiustenkuivaajan avulla. Ennen temppua mies ohjeisti katsojiaan laittamaan tummuneen banaanin ilmatiiviiseen muovipussiin riisin kanssa.

Riisin tarkoituksena oli imeä pehmentyneestä ja tummuneesta banaanista ylimääräistä kosteutta. Sen jälkeen mies nosti banaanin käteensä ja alkoi puhaltaa hedelmää hiustenkuivaajalla. Hiljalleen banaanin väri alkoi muuttua keltaiseksi.

Queen vakuutti, että temppu ei ole huijaus vaan hänen näyttämillä konsteilla banaani elpyy ja maistuu tuoreemmalta. Mies myös muistutti, että videolla nähty banaani ei ole pakastettu, vaan hedelmä oli kokoajan huoneenlämmössä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat