Poliisit piirittivät myrkkykäärmettä tunnin – paljastui koristeeksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinsuojelujärjestö RSPCA hälytti poliisit paikalle tarkastamaan tilanteen, kun he saivat ilmoituksen talon pihalla olevasta myrkkykäärmeestä. Poliisit menivät katsomaan käärmettä ja heidän tuli odotella ja rauhoitella tilannetta.

Poliisien piti pitää tilanne hallinnassa kunnes käärmeasiantuntija tulisi hakemaan matelijan pois pihalta. Poliisit seisoivat yli tunnin käärmettä tuijotellen. Poliisit eivät uskaltaneet mennä käärmettä lähelle vaan tyytyivät tarkkailemaan sitä turvallisen välimatkan päästä. Poliisit eivät olleet ihmetelleet, miksi käärme ei liikkunut laisinkaan, koska käärmeet voivat tunnetusti olla paikoillaan pitkiäkin aikoja.

Poliisit huomioivat, että käärme oli yrittänyt suojautua jalkakäytävän väriin ja oli pelon kangistamana täysin paikoillaan, minkä vuoksi poliisit eivät halunneet häiritä sitä. Poliisit saivat kuitenkin tunnin kuluttua kuulla lähellä asuvalta tilanteesta huvittuneelta henkilöltä, että käärme on puutarhakoriste.