Japanin Burger King lanseeraa punaisen hampurilaisen – maistaisitko?

Ruoka · Tim Isokivi

Japanin Burger King toi viime vuonna markkinoille hampurilaiset, joiden leipä ja juusto oli värjätty mustaksi bambuhiilellä ja mustekalan musteella. Nyt pikaruokaketju on jälleen lanseerannut erikoisen värisen uutuusherkun saarivaltiossa.

Japanin Burger King tarjoilee tällä kertaa punaisia Aka Burger -hampurilaisia. Myyntiin tulee The Wall Street Journal -lehden mukaan kahdenlaista versiota: Aka Samurain Beef -burgeri naudanlihapihvillä ja Aka Samurai Chicken -burgeri kanapihvillä.

Kummankin hampurilaisen sämpylä ja juusto on värjätty punaiseksi tomaattijauheen avulla. Aka burgerit on maustettu tulisella erikoiskastikkeella, jota japanin Burger King kutsuu nimellä Angry Sauce, eli vihainen kastike. Punaiset hampurilaiset tulevat myyntiin 3. heinäkuuta.