Jennifer Lawrencelle valtava palkkio uutuuselokuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Unelmien pelikirja -elokuvasta parhaan naispääosan Oscarin voittanut Jennifer Lawrence lukeutuu Hollywoodin tämän hetken kysytyimpiin naistähtiin. Näyttelijä tullaan näkemään tänä vuonna valkokankaalla Nälkäpeli-sarjan viimeisessä osassa ja David O. Russellin ohjaamassa Joy-elokuvassa.

Jennifer Lawrence on kiinnitetty scifi-romanssiksi kuvailtuun Passengers-elokuvaan. Näyttelijätär tulee The Hollywood Reporter -sivuston mukaan pokaamaan roolistaan poikkeuksellisen ison summan rahaa. 20 miljoonan dollarin palkkion lisäksi tähti tulee ansaitsemaan jopa 30 prosenttia elokuvan tuottamasta voitosta.

Passengers-elokuvan miespääroolissa nähdään tällä hetkellä niin ikään kovassa nosteessa oleva Chris Pratt. Miehen oli määrä ansaita roolistaan 10 miljoonan dollarin palkkio, mutta hänen tähdittämänsä Jurassic World -elokuvan menestyksen myötä summa nousi 12 miljoonaan dollariin.

Passengers-elokuva oli pitkään suunnitteluvaiheessa, kunnes Sony Pictures -tuotantoyhtiö näytti projektille viimein vihreää valoa. Elokuvan kuvaukset on määrä aloittaa syyskuussa.