Kate Hudson nauttii Kreikan auringosta bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Almost Famous -elokuvasta maailmaineeseen noussut näyttelijä Kate Hudson erosi viime vuonna, mutta hänellä näyttää pyyhkivän nykyään hyvin. Tähti on ollut kevään aikana romanssihuhujen keskiössä, ja näyttää siltä että Katelle löytyy kyllä kysyntää.

Kuva, jonka Kate Hudson (@katehudson) julkaisi

Kate Hudson lomailee parhaillaan Kreikan Skiathosissa, ja tähti on jakanut reissultaan näyttäviä Instagram-kuvia. Tuoreessa otoksessaan näyttelijätär nauttii aurngosta paljastavissa bikineissä, todistaen olevansa edelleen huippukunnossa.

Hollywood-tähti Kate Hudson seurusteli aikaisemmin Muse-yhtyeen Matthew Bellamyn kanssa, mutta pariskunta ilmoitti eroavansa loppuvuodesta 2014. Sittemmin näyttelijätär on yhdistetty muun muassa Colplay-vokalisti Chris Martiniin, ja viime aikoina puolestaan tanssija-näyttelijä Derek Houghiin.