Mies sai ravintolassa virtsat päälleen – ravintolan vastaus tyrmistytti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalinen media on tehnyt mahdolliseksi sen, että palautetta pystyy antamaan suoraan, julkisesti ja reaaliajassa. Monet valittavat omissa profiileissaan huonosta asiakaspalvelusta, omituisista tapahtumista, väärinkäytöksistä ja antavat myös positiivista palautetta.

Eräällä miehellä oli ikävä kokemus ravintolan vessassa ja hän päätti antaa siitä palautetta Facebookin välityksellä. Gordie Wallace oli ollut 21-vuotiaan tyttöystävänsä Claire Robertsonin kanssa treffeillä Gordien Abedeenissa sijaitsevassa Handmade Burger -ravintolassa. Wallacelle kävi ikävä tapaus, kun vessareissun aikana hän saikin omat virtsat päälleen.

Hän valitti asiasta ravintolan Facebook-sivuilla havainnollistavan kuvan kera. Käsienkuivaaja oli ollut niin lähellä vessanpönttöä, että se oli aktivoitunut miehen kävellessä viereen. Kun Wallace oli alkanut toimittamaan asiaansa, kuivaaja puhalsi virtsat ympäri koppia ja miehen vaatteita.

Handmade Burger -ravintola osaa hyvän ruoan lisäksi myös loistavan asiakaspalvelun. He päättivät antaa miehelle kunnon korvauksen vahingosta ja lähettää hänelle joka kuukausi vuoden ajan uudet tennarit ja uuden parin sukkia. Ravintola liitti vastaukseensa myös kuvan, jossa henkilökunta oli asianmukaiset suojavarusteet yllään menossa itse testaamaan vessassa piilevän ongelman vakavuutta.

Hello, could I possibly share my traumatic experience at your Aberdeen branch in union square?After enjoying a meal…

Posted by Gordie Wallace on Sunday, June 14, 2015