Niko Saarinen julkaisi musiikkivideonsa – Viidakon tähtönen estottomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realitytähti Niko Saarinen tuli alunperin tunnetuksi Big Brother -realitysarjasta, jossa hän on tähän mennessä käynyt jo kolme kertaa. Nyt luonnollisena jatkumona televisiouralle seuraa musiikkiura, sillä tänään Saarinen on julkaissut ensimmäisen singlensä ja siihen musiikkivideon.

Tänään julkaistulla #nuorijavilli-kappaleen musiikkivideolla Niko Saarinen nähdään juhlimassa ystäviensä kanssa. Päähuomion videolla varastaa kuitenkin hänen kollegansa Maisa Torppa, joka keikistelee koko videon ajan pienissä märissä bikineissä. Videolla nähdään myös vessassa tapahtuva seksikohtaus kahden miehen välillä.

– En ole vielä musiikkivideon lopullista versiota nähnyt, mutta luultavimmin videossa tullaan käyttämään myös K18-materiaalia. Se ei kuitenkaan ole syy, miksi kappaletta kannattaa odottaa, vaan se, että se on aivan mahtava biisi. Kesän paras tanssibiisi, Niko Saarinen kommentoi.