Sampo Kaulanen mukaan Heimo-startuppiin: ”Haluan olla mukana auttamassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jounin Kaupan kauppias Sampo Kaulanen on lähtenyt mukaan osakkaaksi mielen hyvinvoinnin yhteisö Heimoon. Sampo tunnetaan tempauksistaan sosiaalisessa mediassa, mutta hän on myös avoimesti halunnut kertoa elämän vaikeista hetkistä muille.

– Olen itse kokenut jonkin verran mielialahäiriöitä ja saanut myös apua. Jokaisella on jossakin vaiheessa elämää hetkiä, jolloin tarvitsisi vertaisapua. Sen takia haluan olla mukana auttamassa Heimoa auttamaan ihmisiä ja osallistua mielen hyvinvoinnin edistämiseen, kuvailee Sampo Kaulanen.

Heimossa ihmiset auttavat toisiaan ja voivat tarvittaessa olla yhteydessä myös ammattiauttajiin. Sampo nimittää itseään Hulluksi kauppiaaksi madaltaakseen muidenkin kynnystä hakea apua ja puhua asioista varhaisessa vaiheessa.

– On ok olla vähän erilainen ja netin kautta voit löytää myös samankaltaisia ihmisiä, jotka ovat kokeneet saman.

Heimon missiona on auttaa ihmisiä auttamaan toisiaan ja Sampo on omilla teoillaan toiminut esikuvana sadoille tuhansille ihmisille maailmassa. Heimossa Sampo toimii yhteisön sananlähettiläänä ja auttaa palvelun kehittämisessä.