Tamperelaismiehen tilille ilmestyi rahaa – härskit viestit paljastuivat nettipankissa

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomessa pienen lainan tai ostoksen maksaminen ystäville on tehty todella helpoksi paitsi nettipankissa myös erilaisilla mobiilisovelluksilla. Joskus omalle tilille ilmestyneiden rahojen mukana voi kuitenkin tulla pieni yllätys ystäviltä. Näin kävi tällä kertaa eräälle tamperelaismiehelle.

Lukijan kuva
Lukijan kuva

Odotetut maksusuoritukset ilmestyivät lopulta oikealle tilille, kun Joni ja Antti (nimet muutettu) hoitivat velvollisuutensa kuntoon. Maksutapahtumia tarkemmin katseltaessa niistä löytyi kuitenkin erikoisia yksityiskohtia. Nettipankissa voi nimittäin kertoa hieman tarkemmin mitä maksu koskee, ja ystävät olivat käyttäneet tilaisuuden hyväkseen parhaansa mukaan.

Toinen nimittäin kirjoitti maksun viestiksi ”IHANAN RAIVOKAS SODOMAYÖ” ja toinen ”Hyvitys ostoksista daterapes with gaymates, black monstercocks 3, in the navy 2!”. Maksun saaja kertoi Staralle toivovansa, ettei pankin henkilökunta seuraa hänen tiliään kovin tarkasti.

Lukijan kuva
Lukijan kuva