Tapailisitko varattua naista? Testillä yllättävä lopputulos

Lifestyle · Annika Kela

Useista nettivideoistaan tunnettu Josh Paler Lin on julkaissut Youtube-kanavallaan videomateriaalia pettämiseen liittyvästä sosiaalisesta kokeesta. Piilokameran avulla nimittäin selvitettiin, miten miehet suhtautuvat varattuun naiseen, joka ehdotti treffejä.

Sosiaalinen koe osoittaa, että yllättävän moni miehistä suostuisi treffeille varatun naisen kanssa. Jotkut treffeille suostuneista olivat myös itse parisuhteessa. Videolla esiintyneet miehet suhtautuivat varatun naisen kanssa deittailuun kevyesti.

Mirror-lehden mukaan sosiaalinen koe on hyvin toteutettu, sillä videolta käy ilmi, että kaikki miehistä tiesivät naisen parisuhteesta ennen kuin he vastasivat treffikutsuun. Nuoren naisen poikaystävä nimittäin tervehti treffikandidaatteja iloisesti, ennen kuin poistui takavasemmalle.

Vaikka miehet tapasivat naisen poikaystävän ei se näyttänyt vaikuttavan treffisuunnitelmiin. Joitain tieto poikaystävästä häiritsi, mutta monen kohdalla se ei ollut este tapailulle. Olisi kiinnostava tietää, pätevätko tutkimuksen tulokset myös tunnetusti rehellisten suomalaisten keskuudessa.