Angelina Jolien ennennäkemättömät mallikuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Angelina Jolie on tehnyt näyttävää uraa Hollywoodissa jo 1990-luvulta lähtien. Nykyään viihdemaailman eniten tienaaviin naisiin lukeutuva tähti täytti kesäkuun alussa 40 vuotta.

Splash
Splash

Vain viikko tähden syntymäpäivien jälkeen julkisuuteen nousi Angelina Jolien aikaisemmin julkaisematon kuvasarja 1990-luvulta. Tähti poseeraa vuonna 1995 otetuissa kuvissa kokonaan valkoisissa vaatteissa, goottihenkisessä meikissä ja tummassa peruukissa. Kuvat ovat siis ehtaa ysäriä.

Angelina Jolien ensimmäinen merkittävä Hollywood-rooli tapahtui Hackers-elokuvassa vuonna 1995. Viime aikoina hieman hiljaiseloa Hollywoodista viettänyt näyttelijä nähdään tänä vuonna By the Sea -elokuvassa, jonka hän on myös ohjannut. Tähti meni naimisiin Brad Pittin kanssa elokuussa 2014.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash