Google Maps päivittyi – ilmoittaa nyt kohteen aukioloajan

Digi Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Google Maps ilmoitti taannoin tuovansa palveluun odotetun uuden ominaisuuden, joka mahdollistaa karttapalvelun käytön myös offline-tilassa. Pian Android-puhelinten käyttäjät saavat Googlen karttapalveluun myös toisen kätevän uudistuksen.

Tuoreen päivityksen myötä Google Maps ilmoittaa käyttäjälle määränpäänä olevan paikan aukioloajan. Jos määränpäänä oleva kauppa, ravintola tai muu kohde sattuu olemaan jo suljettu siinä vaiheessa kun se arvioi sinun olevan perillä, antaa palvelu ilmoituksen asiasta.

Uusi ominaisuus toimii toistaiseksi vain Android-puhelimissa. Vielä ei ole tiedossa, onko se tulossa myös Google Mapsin iPhone-versioon. Applen karttapalvelu näyttää liikkeiden aukioloajat, mutta se ei ilmoita sulkemassa olevista liikkeistä Googlen palvelun tapaan.