Bosnialaiset eivät tienneet miten frisbeetä heitetään!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesähelteiden suosiessa on ihanaa mennä rannalle nauttimaan auringosta. Jos pelkkä makoileminen ei ole tarpeeksi mielekästä voi rannalla pelailla myös erilaisia pelejä kavereiden kanssa tai mennä vaikka järveen tai mereen pulahtamaan.

YouTube-videolla nähdään kaksi miestä, jotka heittelevät keskenään frisbeetä matalassa rantavedessä seisoskellen. Miehiltä näyttäisi jääneen kuitenkin jonkin sortin perusteet käymättä läpi, sillä frisbeen heiton idea on heiltä täysin hukassa.

Miehet ovat huvittaneet vieressä ollutta henkilöä niin paljon, että hän on päättänyt kuvata tilanteen nauhalle. Sen sijaan, että miehet heittäisivät frisbeetä sivusuunnassa, he viskovat sitä kuin palloa, minkä vuoksi frisbee läsähtää veteen aina kesken lennon.