Oksettava yllätys KFC-annoksessa – friteerattu jyrsijä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikaruokaravintoloiden ruoan laadusta on kohuttu jo kauan. Nugetit tehdään jauhetuista kanojen luista, jänteistä ja muusta terastamojätteestä, ruoasta huhutaan löytyneen jyrsijöitä ja ravintoloita on syytetty geenimanipuloitujen nelijalkaisten kanojen käyttämisestä. Nyt eräs mies löysi ruoastaan friteeratun jyrsijän.

Los Angelesissa asuva Devorise Dixon julkaisi Facebook-sivuillaan videon ja kuvamateriaalia KFC-ravintolan kana-annoksestaan. Annoksessa piti olla kolme friteerattua broilerin fileepalaa, mutta sen sijaan yksi paloista näytti olevan jotain aivan muuta. Mies järkyttyi löydöksestään ja vei sen ravintolaan seuraavana päivänä näytille.

WGN TV kertoo, että Dixon oli vienyt epämääräisen friteeratun palan takaisin ravintolaan ja näyttänyt sitä paikan ravintolapäällikölle. Ravintolapäällikkö oli varmistanut, että kyseessä todella oli rotta, ja pahoitellut syvästi tilannetta. Dixon kehottaakin nyt kaikkia pysymään turvassa ja poissa pikaruokaravintoloista.

Posted by Devorise Dixon on Sunday, June 14, 2015