Koira kateissa kolme päivää – ikimuistoinen jälleennäkeminen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset pitävät koiria monesti yhtenä perheenjäsenenään, mutta myös koirat kiintyvät omistajiinsa ja ovat heille uskollisia. Koiran kadotessa huoli on suuri eikä omistaja voikaan ajatella mitään muuta kuin jälleennäkemistä.

Onneksi kadonneet karvakuonot kuitenkin välillä löytävät takaisin kotiin. Mies oli surun murtama, kun hän kadotti pienen Bella-nimisen koiransa. Koira oli karannut koiravahdin hoitaessa sitä miehen ollessa Floridassa matkalla. Mies etsi Bellaa taukoamatta kolme päivää, kunnes koira lopulta löytyi muiden ihmisten auttaessa etsinnöissä.

Koira oli kadonnut Manhattanilta ja se löytyi lopulta Queensista. YouTube-videolla nähdään Bellan ja omistajan jälleennäkeminen, joka on täynnä riemua. Bella osoittaa ihanalla tavalla miehelle ikävöineensä häntä ja hukuttaa miehen suukkoihin ja halauksiin.