Mallikaunotar ahmi 1,5-metrisen subin – ei uskoisi ulkomuodosta!

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset pitävät kisailemisesta ja nykyään kilpailuja löytyykin lähes mistä aihealueesta tahansa. Erilaisissa syöntikilpailuissa kilpaillaan monesti siitä, kuka pystyy syömään eniten, nopeiten tai kuka kestää tulisuutta parhaiten.

Syöntikilpailujen saralla uusiseelantilainen malli on noussut monien suosikkikisailijaksi. Nela Zisser on malli ja melko sirokokoinen sellainen, mutta hänen kokonsa on pelkkää silmälumetta eikä vaikuta naisen ahmimistaitoihin. Aiemmin Zisser kohautti videolla, jossa hän söi jättimäisen burriton vajaassa kahdessa minuutissa. Nyt Zisser on palannut uuden haasteen kera.

Tällä kertaa Zisser syö julkaisemallaan videolla puolitoistametrisen Subway-leivän, joka koostuu viidestä sämpylästä. Noin suuren leivän syöminen on haaste jo sinänsä, mutta Zisser yrittää tehdä sen vielä mahdollisimman nopeasti ja päihittää aiemman ennätyksen, joka oli yhdeksän minuuttia 32 sekuntia.