Google Street View paljasti aavemaisen näyn – kummitustalon ikkunoissa kädenjälkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkin Camdenissa sijaitseva historiallinen rakennus on ollut tyhjillään vuosia. Talo ei ole mennyt kaupaksi, siellä talossa kummittelee. 1880-luvulla rakennettu talo kuului taannoin teollisuusmoguli W.H. Dorrancelle ja sen jälkeen talon asukkaat ovat vaihtuneet tiuhaa tahtia.

Nyt talo on noussut otsikoihin, sillä Google Street View -palvelun käyttäjät huomasivat kuvissa aavemaisen näyn. Hylätyn talon ikkunoissa oli valkoisia kädenjälkiä. Monet ovat pitäneet kuvia kiistattomana todisteena siitä, että talossa kummittelee.

W.H. Dorrancen talo on ollut myynnissä vuodesta 2010 asti. Ostajia talole ei ole löytynyt vaikka hulppean kartanon saisi itselleen alle 100.000 eurolla. Vaikuttaisi siltä, että huhut paranormaaleista aktiviteeteista on karkoittanut kaikki ostajat. Aaveita pelkäämättömille olisi uusi koti tarjolla pilkkahintaan.