Kesä ja voikukat – yllättävän haasteellinen yhdistelmä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesä on voikukkien aikaa. Halusi niitä pihoilleen tai ei, ne löytävät tiensä vaikkapa asfaltissa olevasta pienimmästäkin halkeamasta. Voikukkien siementen puhaltaminen tuulen vietäväksi on hauskaa ja varmasti jokainen voi muistaa puhaltaneensa niitä lapsina.

America’s Funniest Home Videos on julkaissut YouTube-tilillään hauskan koostevideon, jossa eri-ikäiset lapset puhaltelevat voikukan siemeniä vaihtelevalla menestyksellä. Videolle on päätynyt monta hupaisaa hetkeä, kun voikukan puhaltaminen onkin ollut odotettua haasteellisempi tehtävä.

Kaikki lapset eivät ole ymmärtäneet ensimmäisellä kerralla, että voikukkaan täytyy puhaltaa. Moni taapero ahmaisee voikukan suuhunsa ja päätyy kasvot mutrussa sylkemään suuta kutittavia siemeniä pois.