Malli ottaa tyylivinkkejä kodittomilta – tässäkö tulevat trendit?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittimalli ja Kelly Osbournen entinen poikaystävä Ricki Hall on saanut monet raivostumaan tahdittomalla kommentillaan, jonka mies antoi Sunday Times Magazine -lehden haastattelussa. 28-vuotias malli kommentoi ottavansa tyyliinsä inspiraatiota joka puolelta, myös lapsilta ja kodittomilta.

Hall kertoi kommenttinsa perusteluksi, että kodittomat ihmiset voivat yhdistellä päälleen mitä tahansa asuja ja mallin mielestä kokonaisuus vain toimii. Tämä on saanut lukijat hermostumaan, sillä kommentti on alentava kodittomille, jotka pukeutuessaan yrittävät pysyä lämpiminä eikä heillä ole varaa ajatella asukokonaisuuksiaan tai tyylejään sen enempää.

Oli mies kaivanut tyylinsä inspiraation mistä tahansa, se näyttäisi toimivan. Hänen katu-uskottavaa tyyliään seuraa Instagramissa yli 366.000 ihmistä ja hän on päässyt työskentelemään isoille merkeille kuten Dieselille, Hennes & Mauritzille ja Paul Smithille.

Sausage and mash Wednesday's. I make a bliiiiiinding onion gravy and a slicey mustard mash. #breadandbutter

Kuva, jonka Ricki Hall (@rickisamhall) julkaisi

Shot by @thisistomrussell for @spdibley Interview. #CamdenTown

Kuva, jonka Ricki Hall (@rickisamhall) julkaisi