Himos Festivaleilla suuria tunteita ja valtava yhteislaulu – kuvakooste perjantailta!

Festarit · Stara.fi

Juhannuksen massiivisin festivaali järjestettiin tänä vuonna Himoksella, jossa tehtiin samalla tapahtuman kaikkien aikojen kävijäennätys. Tapahtumassa popattiin ja rokattiin eturivin tähtiesiintyjien johdolla, ja jopa tapahtuman pääareena oli lopulta ääriään myöden täynnä juhlakansaa. Stara oli paikalla.

Himos Festivalin perjantain suosituin esiintyjä oli ehdottomasti Jari Sillanpää, jonka lavakarisma vetosi kaikenikäisiin kuulijoihin. Keikan avausbiisinä kuultiin Satulinna, jota Sillanpää ei kuitenkaan laulanut sanaakaan, sillä laulamisen hoiti monikymmentuhatpäinen yleisö. Suosikkilaulaja oli silminnähden otettu tilanteesta. Lopulta koko keikasta tuli ehkä jopa yksi Suomen historian suurimmista yhteislauluista.

Perjantain muista tähdistä Pendulum ”pudotti basson” ja siitä sai alkunsa tanakka elektronisen musiikin ilotulitus, jonka energisyys haki yhtyeelle tutuun tapaan vertaistaan. Kotimaisista Kasmir sai suuren suosion ja hän yllytti yleisön tekemään juhannusvauvoja. Vierailevana tähtenä nähtiin Axl Smith. Apulanta ja Haloo Helsinki! tarjoilivat tuttuun tapaan massiivisen hittiputken yleisön tanssiessa ja laulaessa villisti mukana.

Himos Festival 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015, Jari Sillanpää, Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015, Jari Sillanpää, Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara
Himos Festival 2015, Kuva: Santeri Saarinen, Stara