Isät laittoivat lapsensa valheenpaljastimeen – tiukka kyselytunti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat vanhemmat haluaisivat varmasti välillä päästä kurkistamaan heidän lastensa pään sisälle ja kuulemaan, mitä mieltä he ovat oikeasti eri asioista. Toisen ajatuksia ei pääse kuulemaan ellei henkilö itse halua niitä kertoa.

Siksi vuoksi valheenpaljastuskokeesta olisikin monessa tilanteessa hyvä apu. Distractify on halunnut antaa tänä vuonna isille isänpäivälahjaksi lapsiltaan kultaakin kalliimman paketin, nimittäin totuuden ilman kauniita lahjakääreitä.

Videolla lapset laitetaan valheenpaljastuskoneeseen kiinni ja heidän sykkeitään tarkkaillaan samalla, kun isät kyselevät tiukkoja kysymyksiä lapsiltaan.

Isät käyttivät tilaisuuden hyödykseen ja kyselivät lapsiltaan tiukkoja kysymyksiä. Isiä kiinnosti, oliko heidän antamiaan rahoja käytetty huumeisiin, keneltä huumeet oltiin saatu ja ovatko lapset koskaan varastaneet heiltä.