Isät tytärtensä kampaajina – trendi leviää nopeasti

Lifestyle · Annukka Heikkilä

Monet isät haluaisivat varmasti osata laittaa oman pikkutyttönsä hiuksia, mutta kaikilta tarkkuutta vaativien kampausten ja lettien tekeminen ei vain ota luonnistuakseen.

Goody Hair järjesti isille ja tyttärille päivän, jossa isät saivat laittaa tyttäriensä hiuksia. Tapahtumassa Goody Hair istutti tyttäret tuoleihin ja laittoi isät töihin. Isät saivat ammattilaisilta neuvoja ja opettelivat laittamaan lastensa hiuksia.

Kampausten harjoittelemisen lomassa isät ja tyttäret pääsivät viettämään mukavaa aurinkoista päivää yhdessä ja saivat hieman omaa laatuaikaa.

Isät kokeilivat muutamia kampauksia tyttärilleen ja lapset vaikuttivat melko tyytyväisiltä vanhempiensa tekemiin lopputuotoksiin. Isät saivat varmasti hyviä oppeja ja vinkkejä tapahtumasta kotiinvietäväksi ja voivat jatkossakin laittaa tyttöjen hiuksia.