Mies adoptoi sokean kissan – tuloksena upea seikkailu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kolme vuotta sitten kuvaaja Patrick Corr adoptoi itselleen kissan eläinsuojasta. Kukaan ei ollut halunnut adoptoida vanhempaa tyttökissaa, koska se oli sokeutunut. Corr kuitenkin rakastui siihen ensisilmäyksellä, otti sen kotiinsa ja nimesi Stevieksi.

Corr vei Stevien taannoin patikointireissulle, jossa he kiipesivät kaksin Comeragh-vuorten huipulle. Corr kuvasi matkasta hienon videon, jossa kertoo samalla Stevien tarinan. Videolta voi nähdä, miten kissan askeleet ovat hieman epävarmoja, mutta Stevie luottaa Corriin täysin ja kävelee eteenpäin miehen vierellä uusia polkuja pitkin.

Corr kertoi Buzzfeed News -uutisille Stevien inspiroivan häntä päivittäin. Stevie on rohkea ja se on opettanut Corrille muun muassa siitä, miten elämässä pitää mennä eteenpäin ja nousta ylös aina silloin kun kaatuu.