Parkkipaikalla elänyt koira pelastettiin – ihana tarina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Howl Of A Dog -niminen eläintenpelastusjärjestö sai ilmoituksen erään yrityksen parkkipaikalla asuvasta pienikokoisesta koirasta. Howl Of A Dog kuvasi Zuziksi nimetyn koiran pelastusoperaation videolle.

Koiralle etsitään tällä hetkellä kotia. Zuzi oli aluksi arka ihmisiä kohtaan eikä uskaltanut heti lähestyä pelastajia, koska sillä oli ollut paljon huonoja kokemuksia kovakouraisesta käsittelemisestä ja erilaisista kiinniottoyrityksistä.

Kaksi päivää kestäneen houkuttelemisen jälkeen pelastajat päättivät pistää Zuzia rauhoittavalla, jonka ansiosta saivat sen vihdoin kiinni.

Zuzi alkoi vähitellen luottamaan ihmisiin ja siitä kuoriutui iloinen ja rapsutuksista nauttiva koira. Noin neljävuotiaaksi arvioitu Zuzi etsii tällä hetkellä omaa kotiaan, jossa saisi rakkautta koko loppuelämäkseen. Ennen oikean perheen löytymistä Zuzi nauttii hyvistä aterioista ja omasta pedistään, joka on sisällä lämpimässä.