Poliisi etsii nettivideon nakuilijaa – otti maitosuihkun kaupassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa kaveruksista pitää toistensa yllyttämisestä erilaisiin haasteisiin. Alastomana tietyn matkan juokseminen tai rakennuksen kiertäminen on melko yleinen haaste, mutta eräs parivaljakko vei senkin eri tasolle.

WYMT Television on julkaissut kaverusten kuvaaman videon, jossa nähdään ruokakauppaan juossut mies. Mies on riisunut kaikki vaatteensa ennen kaupan sisälle astumista ja on rynnännyt ilmeisesti suorinta tietä maitohyllylle. Mies kaataa videolla isoista maitokanistereista juomat päälleen ja lähtee juoksemaan pitkin Walmartin käytäviä.

Mies oli maitoa kaataessaan huutanut olevansa tulessa ja juossut ympäri Walmartia. Miehellä oli yllään ainoastaan sukat, kengät ja pilailunaamari, jolla hän oli peittänyt kasvonsa. Miesten mielestä tempaus oli varmasti hauska, mutta he saivat videon YouTubessa julkaisemisen jälkeen poliisit nopeasti peräänsä.