Jokaisen miehen unelma-aarre puutarhassa – vaimolta piilossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikki hyvät kaupasta ostetut herkut ovat vaarassa kadota parempiin suihin, jos niitä ei piilota tarkasti jääkaappiin tai merkitse näkyvästi omaksi. Eräs mies on alkanut piilottamaan muilta oluitaan ja antanut piilopulloille aivan uudenlaisen merkityksen kaivettuaan kätkönsä maan alle.

YouTube-videolla mies näyttää kameralle oman nerokkaan olutkätkönsä. Mies on kaivanut maan alle pitkän ja kapean kolon, jonne hän on asetellut olutpulloja useaan eri tasoon. Kun mies pyörittää kuopan vieressä olevaa keppiä, tarjottimet nousevat kuopasta tankoon kiinnitettynä.

Tämän ovelampaa piilopaikkaa saa jo hakea. Juomien kaivaminen maahan ei sinänsä ole uusi asia, mutta miehen kehittelemä tarjotinmekanismi, jonka avulla hän saa juomat maasta, on melko nerokas.