Törkeyden huippu – miehet yrittivät surffata valashain päällä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet olivat kuvanneet videolle heidän kohtaamisensa ison valashain kanssa. Video on saanut ihmiset raivostumaan, sillä videolla miehet yrittävät surffata valashain päällä. Luonnonsuojelijoiden mukaan miesten tulisi saada toimistaan syytteet.

Muutaman minuutin pituisella videolla nähdään, miten miehet yrittävät surffata valashailla ja kiipeävät sen päälle seisomaan pariin otteeseen. Veneessä olevat henkilöt nauravat ja kannustavat vedessä olevia miehiä jatkamaan.

Metro-lehden mukaan miehet olivat poistaneet videon YouTubesta, mutta lontoolainen elläintensuojelujärjestö Marine Connection julkaisi videon uudelleen saadakseen miehet oikeuden eteen. Luonnonsuojelijat olivat surullisia nähdessään miesten suhtautumisen villieläimiä kohtaan ja toivovat heidän saavan teoistaan rangaistuksen.