Robin ja Isac Elliot yhteiselle stadionkeikalle Vaasaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuoret musiikkitaivaan tähdet Robin ja Isac Elliot esiintyvät ensimmäisen kerran yhteisessä stadionkonsertissaan Wasa Open Airin perjantaissa 14. elokuuta 2015. Pop-sensaatiot esiintyvät Vaasan Kaarlen kentällä Roxetten Suomen 30-vuotisjuhlakonsertin aattona.

Wasa Open Airin lauantaipäivä on myynyt jo ennakkoon yli 8.000 lippua. Tuolloin Roxetten juhlakonserttia ennen esiintyvät Frida Andersson ja Alphaville.

Robin

Turkulainen Robin Packalen singahti tähdeksi musiikkitaivaalle vuonna 2012 kappaleellaan Frontside Ollie. Kappaleen musiikkivideo saavutti muutamassa päivässä yli miljoona ja myöhemmin yli kymmenen miljoonaa näyttökertaa YouTubessa. Samana vuonna hän voitti MTV Europen EMA-gaalassa Best Finnish Act -sarjan ja hänestä tehtiin elokuva. Eriparitennareistaan imagonsa osan tehnyt Robin on ollut vuosina 2012 ja 2013 vuoden googlatuin suomalainen.

Samoihin aikoihin Robinin Boom Kah -kappaleen akustisesta versiosta tuli hitti Spotify-musiikkipalvelussa. Vuoden 2013 syyskuuhun mennessä Robinia oli kuunneltu Spotifyssa yhteensä ennätykselliset 15 miljoonaa kertaa. Jänen virallisia musiikkivideoita katsottu videopalvelu YouTubessa yli 40 miljoonaa kertaa. Robinilla on nykyisin Facebookissa 123.000 tykkääjää, Twitterissä hänellä on yli 35.000 ja Instagramissa 221.000 seuraajaa. Hänestä on tehty myös nettisarja.

Robinin esikoisalbumi Koodi on myynyt oli 100.000 kappaletta. Boom Kah -levy taas myi heti julkaisupäivänään tuplaplatinaa. Robin on kaikkien aikojen nuorin yli 100.000 albumia myynyt artisti Suomessa. Hän on voittanut Emma-palkintoja ja ollut Justin Bieberin lkonsertin lämmittäjäartistina tämän Oslon ja Helsingin konserteissa. Tänä kesänä Robin toteuttaa ensimmäisen festivaalikiertueensa. Syksyllä villistä lavashow’staan ja iloisesta elämänasenteestaan tunnettu miesartistiksi hyvää vauhtia kasvava Robin julkaisee duettoalbumin, jossa on muun muassa hänen itsensä valitsemia vanhoja suosikkeja täysin uudenlaisina versioina. Lukiota käyvällä Robinilla on myös oma nimikkotuoksu.

Isac Elliot

Lahjakkaan, vasta 14-vuotiaan Isac Elliotin Suomessa platinaa myyneen Wake Up World -esikoisalbumin ensimmäinen single New Way Home on kerännyt listasijoituksia Suomen lisäksi myös Norjassa, Ruotsissa ja Singaporessa. Ainoana suomalaisena artistina Isac Elliot on voittanut kahdesti peräkkäin MTV:n myöntämän Best Finnish Act -palkinnon, päässyt arvostetun Billboard-lehden tulevaisuuden tähtiä ennakoivalle Next Big Sound -listan sijalle 11, tehnyt suomalaista elokuvahistoriaa dokumenttielokuvallaan Dream Big: The Movie sekä ollut Aku Ankka -lehden kannessa niin Suomessa kuin Norjassa.

Hän on voittanut myös useita Suomen Emma-palkintoja. Kansainvälistä uraa tekevä Isac Elliot on Norjan teini- ja iltapäivälehtien mukaan siellä tällä hetkellä isompi tähti kuin Justin Bieber. Keikat ovat Norjan suurimmilla areenoilla. Hän on osallistunut tänä vuonna Grammy-gaalaankin Yhdysvalloissa, ja konserttikiertueet vievät häntä pitkin maailmaa.

Sosiaalisessa mediassakin suomenruotsalainen Isac Elliot on yltänyt koviin lukuihin: Hän on kerännyt yli 37 miljoonaa striimiä Spotifyssa ja yli 20 miljoonaa katselukertaa YouTubesssa. Hänellä on yli 280.000 seuraajaa Instagramissa, 131 tuhatta tykkääjää Facebookissa ja yli 72.000 seuraajaa Twitterissä.