Pojalle kallis opetus – tuhoutumaton iPhone-kuori ei kestänytkään vasaraa

Digi · Tim Isokivi

Aina ei kannata uskoa tuotekuvauksia, joissa myytävää esinettä väitetään rikkoutumattomaksi. Tämä tuli selväksi nuorelle pojalle, joka päätti testata iPhone-kuorensa kestävyyttä Youtubeen päätyneellä videollaan.

Youtuben CanalZero-kanavalla jaetulla videolla poika on päättänyt ilmeisesti tehdä vaikutuksen ystäviinsä osoittamalla, kuinka kestävä hänen älypuhelimensa kuori on. Tämä tapahtuu luonnollisesti lyömällä pöydällä makaavaa iPhonea pari kertaa vasaralla.

Kuten arvata saattaa, väitteet kuoren tuhoutumattomuudesta osoittautuivat roskapuheeksi. Puhelimen lasi on mennyt rikki vasaran iskujen voimasta, ja pojalla näyttää olevan vaikeuksia pidätellä kyyneliää. 19. kesäkuuta jaettu hämmentävä video on kerännyt Youtubessa jo yli miljoona katselukertaa.