Suomalaishitti leviää maailmalla – maailman 5. myydyin trancebiisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaksi suomalaista pitkän linjan konemusiikkitähteä, Joonas Hahmo ja K-System, päättivät taannoin tehdä yhteisen kappaleen, jossa molempien vahvuudet yhdistyvät. Tuloksena parivaljakolta julkaistiin äskettäin Ocean Drive -single, joka niittää parhaillaan menestystä maailman hittilistoilla.

Ocean Drive nousi nimittäin nopeasti maailman viidenneksi myydyimmäksi trancesingleksi DJ-ammattilaisten käyttämällä kauppapaikan Beatport Trance Chart -listalla. Hittiä on hehkuttanut ympäri maailmaa muun muassa alan supertähti Armin van Buuren, joka aloitti suomalaiskappaleella suositun A State Of Trance -ohjelmansa, jolla on jopa 20 miljoonaa kuulijaa.

Beatport Trance Chart
Beatport Trance Chart

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat