Sovellus jättää kumppanisi puolestasi – pyyhkäise vain oikealle

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tinder-sovellus on onnistunut vilkastuttamaan monien rakkauselämää. Nyt The Telegraph -lehti uutisoi, että markkinoille on tullut uusi älypuhelimiin ladattava sovellus, joka tekee juuri päinvastaisen asian. Binder-niminen sovellus auttaa sen käyttäjää eroamaan nettituttavistaan ja treffikumppaneistaan.

Binder-sovelluksen avulla jättäminen on helppoa. Sovellukseen merkitään treffikumppanin sukupuoli, nimi ja puhelinnumero. Treffikumppanin tietojen syöttämisen jälkeen näyttöä pyyhkäistään oikealle aivan kuten Tinderissä, mikä saa sovelluksen lähettämään eroviestin kyseiselle henkilölle.

Muutaman sekunnin kuluttua lähettämisestä nykyisestä treffikumppanistasi tulee entinen. Hän vastaanottaa viestin, jossa Binder-sovellus kertoo hauskan räätälöidyn syyn tai ääniviestin kera sinun jättäneen hänet. Sovelluksen avulla epäkiinnostavalle treffikumppanille voi antaa mahdollisimman kylmää kyytiä mahdollisimman nopeasti ja helposti.