Mies pysäköi invapaikalle – sivullisilta nöyryyttävä kosto

Autot · Stara.fi

Yksi autoilijoiden suurimmista virheistä on pysäköidä autonsa syystä tai toisesta invapaikalle, vaikka siihen ei olisi minkäänlaista oikeutta. Ellei parkkipirkko tai poliisi ehdi antaa siitä parkkisakkoa, ansaitsee autoilija ainakin kanssaihmisten paheksuntaa.

Hoje cedo,no centro de Maringá kkkkE a zuera nunca acaba #Esse nunca mais estaciona em local proibido kkk

Posted by Renato Santos on 24. kesäkuuta 2015

Nyt verkossa on julkaistu video, jossa kanssaihmiset päättivät antaa invapaikalle pysäköineelle nuorelle miehelle hänen ansaitsemansa opetuksen. Auto nimittäin ”koristeltiin” asianmukaisesti inva-autoksi, mikä ei luonnollisestikaan ollut myöhemmin autolleen palanneen miehen mieleen. Varsinkaan kun auton ympärille oli kerääntynyt melkoinen väkijoukko nauramaan tilanteelle.

Ehkä Siperia opetti tällä kertaa.