Nelivuotiaan Emilin crossimopo varkaille: ”Siinä meni pojan luottamus ihmisiin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi aiemmin tällä viikolla tapauksesta, jossa romanimiehet varastivat tamperelaisen miehen kevytmoottoripyörän. Miehet jäivät kiinni Helsingin satamassa, mutta syyttäjä päätti jättää syytteen nostamatta. Nyt myös nelivuotias Emil-poika on menettänyt rakkaan kaksipyöräisensä.

Mikael Bergfors kertoo Facebookissa miten pikkupojan sinivalkoinen YCF50-crossimopo päätyi varkaiden matkaan toissayönä. Isä ei julkaissut viestissään ajoneuvon sarjanumeroa, mutta kertoi tuntumerkeiksi, että siitä puuttuu starttinappi ja oikea käsijarru.

Noniin, nyt se sitten kävi. Ensimäisessä kuvassa siis Emil 4-v onnelinen crossimoponsa kanssa. Tänään ei enää niin onnellinen koska mopo oli päätynyt todennäköisesti jonkun pakettiautoon viimeyönä. Mopo siis YCF50 start. Onnea vaan rosmolle avain olis ollu sisällä ja myösikin toi liimattava tyyppikilpi jossa sattuu myös olemaan sama sarjanumero joka on stanssattu runkoon. Olis saattanu olla aavistuksen mukavampi rosmolla starttailla jos olis vasta ens yönä varastanut sen kun sattus tänään tulee uus starttinappikin kyseiseen mopediin. Eli jos joku näkee myynnissä tai jollekkin tarjotaan jossain sinivalkoista YCF 50 mopedia ilman etujarrukaffaa ja starttinappia niin saa vinkata. Siinä meni pojan luottamus ihmisiin, toivotaan että ei jää koko harrastus, isin kukkaro ei kestä näitä menetyksiä, eli Saa ja pitää siis jakaa!!!!

Noniin, nyt se sitten kävi. Ensimäisessä kuvassa siis Emil 4-v onnelinen crossimoponsa kanssa. Tänään ei enää niin…

Posted by Mikael Bergfors on 24. kesäkuuta 2015