Petri Nygård paljasti raiderinsa sisällön: ”Märkää aika paljon”

Festarit · Stara.fi

Suosikkiräppäri Petri Nygård keikkailee parhaillaan ahkerasti Suomen kesäfestareilla, ja esimerkiksi Juhannukseen mahtui kolme festarivetoa kolmessa päivässä. Artisti viettää paljon aikaansa bacstageilla ja keikkabussissa. Nygårdin hiteissä kerrotaan usein kosteista bileistä, mutta mitä keikan jälkeen oikeasti tapahtuu?

Stara tiedusteli Nygårdilta miten kosteita bileet ovat yleensä festareiden esiintymisten jälkeen.

– Kyllä houkutukset ovat kovat. Yleisesti aina puitteet tuolla kesäfestareilla ovat upeita ja muutenkin tuollaisen ravintola- ja klubikeikkojen jälkeen on hieno vetää isoilla lavoilla ulkona. Samalla näkee paljon artistikavereita ja tuttuja, joten houkutus on kova. Pyrin siihen, että keikat täytyy vetää täysillä ja satakymmenen lasissa. Niin kovaa ei pidä bailata, että keikat kärsivät, vaan silleen sopivasti, Petri Nygård kertoi Staralle.

Artisteilla on lähes aina takahuoneeseensa oma vaatimuslista, eli raideri. Räppäri paljasti myös mitä Petri Nygårdin raideri tänä kesänä sisältää.

– Ei ole sillai mitään erikoisia voimajuomia. Periaatteessa legendaarinen Selvä päivä -biisi on syntynyt juuri tuosta raiderista, eli Jallua, Kossua ja kaljaa. Ja sitten meillä on jatkoille likoille jotain siidereitä. En tiedä mitä ne niillä tekee tai kuka ne juo, mutta on siellä jotain siidereitäkin, Nygård kertoi.

Pelkkää alkoholia takahuoneeseen ei kuitenkaan vaadita.

– Tietenkin vettä pitää olla paljon. Vihreää teetä tykkään juoda myös ja kahvia. Siinä on jo märkää aika paljon. Sitten syötävissä mennään ihan perinteisellä, eli jotain nakkeja, kinkkua ja juustoa. Ja semmoista. Ei mitään ihmeellistä. Enemmän se on sillai nesteytystä.