Poika tulkitsi ravintolassa Whitney Houstonia – tähän ei moni pysty

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karaokea kuunnellessa laulajia kuulee laidasta laitaan. Lavalle nousee oman elämänsä rokkitähtiä, tangokuninkaallisia, hauskassa nousuhumalassa olevia kaveriporukoita tai innokkaita laulajia, jotka eivät kovasta yrityksestä huolimatta pysy millään nuotissa.

Karaoken idea on kuitenkin se, että ketään ei oikeasti tuomita, vaikka laulutaitoa vähän salaa arvosteltaisiinkin. Eräs nuorukainen esittelee terassilla istuville asiakkaille upean laulutaitonsa pienen ravintolan karaokea laulaen.

YouTube-videolla Whitney Houstonin I Have Nothing -nimistä kappaletta laulava poika kuuluisi suurille lavoille. Pojan intohimo on selvästi laulaminen ja hän suoriutuu Houstonin vaativasta kappaleesta täysin pistein.

Poika on tähti jo syntyessään, eikä pojan suurieleinen esiintyminenkään haittaa. Noin upealla lauluäänellä lava kuuluukin ottaa haltuun äänen ansaitsemalla tavalla ja laulaa kuin edessä seisoisi tuhatpäinen yleisö.