StaraTV: Provinssirock käynnistyi väkevästi: ”Tunnelma kuin pääpäivänä”

Festarit StaraTV · Annukka Heikkilä

Suomen festarikesä on jo täydessä käynnissä, joskin tavallisesti festarikesän aloittanut Provinssi siirtyi vasta juhannuksen jälkeiselle viikolle ja muuttui nelipäiväkseksi. Eilen keskiviikkona paikalle oli saapunut jo 18.000 festarivierasta nauttimaan Suomen kosteasta kesästä.

Stara oli paikalla Törnävänsaaressa katsastamassa Provinssin tunnelmia. Perinteinen vesisade ei festarivieraita juuri häirinnyt, sillä lähes kaikilla oli mukanaan asianmukaiset festarivarusteet.

Stara bongasi Lovex-yhtyeen Theonin Design Cornerista, jossa hän oli myymässä suomalaista suunnittelua olevia vaatteita ja asusteita. Lapko esiintyi aivan täydellä Soundi Stagella, jossa yhtye heitti upean keikan. Eteläafrikkalainen Die Antwoord toi hetkeksi kesän Provinssin päälavalle esiintyessään vauhdikkaasti pienissä asuissa.

Tunnelma festarialueella oli jo tapahtuman aloituspäivänä poikkeuksellisen hyvä, ja monet vieraat vertasivat sitä aikaisempien vuosien sunnuntaitunnelmiin, jolloin päälavalla nähtiin maailmanluokan tähtiä. Keskiviikon pääesiintyjä Muse lunasti nimittäin kaikki odotukset sekä musiikillisesti että visuaalisesti poikkeuksellisen upealla keikallaan. Vielä on kolme päivää jäljellä….

Tänään Provinssissa ovat esiintymisvuorossa esimerkiksi EDM-tähti Calvin Harris, irlantilainen The Script ja ruotsalainen Kent.

Provinssi 2015, Muse, Kuva Provinssi, Tomi Palsa
Provinssi 2015, Muse, Kuva Provinssi, Tomi Palsa
Provinssi 2015, Muse, Kuva Provinssi, Tomi Palsa
Provinssi 2015, Muse, Kuva Provinssi, Tomi Palsa
Provinssi 2015, Muse, Kuva Provinssi, Tomi Palsa
Provinssi 2015, Muse, Kuva Provinssi, Tomi Palsa
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara
Provinssi 2015, Lovexin Theon, Kuva Provinssi, Annukka Heikkilä
Provinssi 2015, Lovexin Theon, Kuva: Annukka Heikkilä, Stara