Tindogs on koiranomistajien Tinder

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tinderin hurjan suosion myötä markkinoille on ilmestynyt liuta uusia, samankaltaisia deittisovelluksia. Uutisoimme taannoin myös Binder-sovelluksesta, joka sinkkujen yhteen saattamisen sijaan auttaa käyttäjää eroamaan nykyisestä kumppanistaan.

Holidog-yrityksen kehittelemä Tindog on puolestaan deittisovellus koirien omistajille. Tindog ei eroa toimintaperiaatteiltaan ja ulkomuodoltaan juurikaan Tinderistä. Tarkoitus on kuitenkin, että käyttäjän profiili sisältää pelkän omakuvan lisäksi otoksia hänen koirastaan.

– Koirat tuottavat paljon riemua ja rakkautta, ja niillä on kyky yhdistää ihmisiä. Siksi halusimme helpottaa koirien ystäviä tutustumaan uusiin, samanlaisiin ihmisiin, Tindogin perustaja Julien Muller kuvailee Daily Mail -lehden mukaan.

Tindog ei ole ainoa erityisesti lemmikinomistajille räätälöity sosiaalisen median muoto. Vuonna 2013 perustettu YummyPets muistuttaa läheisesti Facebookia, mutta se on tarkoitettu eläinten omistajille. MySocialPetwork on puolestaan eräänlainen eläinkuvien jakamiseen tarkoitettu versio Pinterest-palvelusta.