Whitney Houstonin tyttären annetaan kuolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Whitney Houstonin tyttären Bobby Kristinan kohtalo on järkyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa. Kristina löydettiin helmikuussa tajuttomana kylpyammeesta ja hänet kiidätettiin sairaalaan saamaan hoitoa. Siitä saakka Bobbin elintoimintoja on pidetty yllä koneellisesti.

Lääkärit ovat kertoneet perheelle jo aiemmin murheelliset uutiset, joiden mukaan Bobbi Kristina ei todennäköisesti tule selviämään hengissä. Hänen mahdollisuudet herätä koomasta on olemattomat. Daily Mail uutisoi jo aiemmin, että omaiset päättivät antaa Bobbi Kristinan kuolla 11. helmikuuta, jolloin tuli kuluneeksi kolme vuotta hänen äitinsä Whitney Houstonin kuolemasta. Niin ei kuitenkaan käynyt.

Bobbin isä on kieltänyt, että hänen tyttärensä irrotettaisiin hengityskoneesta, joten häntä on pidetty keinotekoisesti hengissä siitä saakka. Nyt TMZ kertoo, että omaiset ovat saaneet viimeisen vahvistuksen, että koomasta herääminen on käytännössä mahdotonta. Bobbi Kristina on nyt irrotettu kaikista koneista ja siirretty saattohoitoon ja että hänen annetaan menehtyä luonnollisesti.