Hotelliketju lanseerasi muotiminibaarin – sisältää vaatteita ja asusteita

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Hotellihuoneiden minibaarit ovat tuttuja kaikille hotelleissa yöpyneille, ja Suomessa käyneet tietävät, että Helsingissä on maailman kalleimmat minibaarit. Nyt Belgiassa on esitelty uudenlainen palvelu, jossa hotellihuoneessa on muotiminibaari.

Antwerpeniläisessä hotellissa otettiin käyttöön vaatekaapit, joista hotelliasukas voi valita ylleen muotivaatteita ja -asusteita tilanteen tullen. Banks Boutique Hotel toteutti palvelun yhdessä Pimkie-vaatemerkin kanssa. Muotiminibaarissa on muun muassa sadetakki, kengät ja aurinkolasit.

Minibaarin sisältöä päivitetään hotellin toimesta aina tilanteen ja kauden mukaan. Jos minibaarissa oleva koko ei ole sopiva, voi asiakas pyytää vastaanotosta oikean kokoisen tuotteen. Ostokset maksetaan tavallisten minibaarien tapaan lähtiessä. Seuraavaksi sama hotelliketju levittää palvelun hotelleihinsa Barcelonassa, Pariisissa, Milanissa ja Berliinissä.